Palautus ja takuu

Palautusoikeus

Tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus.

Palautusoikeus koskee tuotteita jotka ovat myyntikunnossa.

Palautettavan tuotteen mukaan on liitettävä täydelliset yhteystiedot (nimi, osoite ja puhelinnumero), tilinumero, jonne rahat palautetaan sekä tilauksen mukana tullut kuitti/lähete.

Tilauksen peruuttamisen ja tuotteen palauttamisen edellytyksenä on, että tuote on moitteettomassa kunnossa ja että tuotteen palauttaminen tapahtuu 30 päivän kuluessa. Palautusoikeutta ei ole tuotteilla, joissa on näkyviä käytöstä tulleita jälkiä. Tuote tulee palauttaa ehjässä alkuperäisessä pakkauksessa.

Jos sinulla on kysyttävää palautusasioissa, ota yhteys myyjään.

Tuotteen takuuvaihto

Tuotteillamme on pääsääntöisesti kahden vuoden takuu. Mikäli tuotteessa havaitaan vika, tulee asiakkaan ottaa yhteys myyjään välittömästi asian korjaamiseksi. Virheellisestä käytöstä aiheutuvista takuupalautuksista myyjä ei ota vastuuta.

Takuunalaiset tuotteet voi toimittaa takuuhuoltoon tai -vaihtoon alla olevien ohjeiden mukaan.

Huolto- ja korjaustöillä on vuoden takuu. Takuu kattaa vialliset osat sekä mahdolliset asennusvirheet.

Palauttaminen Postilla

Pakkaa tuote hyvin, älä kuitenkaan liimaa tuotepakkaukseen tarroja tai tee siihen merkintöjä. Takuuvaihdettavan tuotteen voi toimittaa ilman tuotepakkausta, suosittelemme kuitenkin pakkaamaan tuotteen alkuperäiseen pakkaukseen, mikäli se on tallella.

Liitä palautukseen mukaan yhteystietosi, palautuksen syy ja tilausnumero. Ilmoitathan myös haluatko palauttaa tuotteen 30-päivän palautusoikeuden mukaan ja saada rahojen palautuksen vai onko kyseessä takuuvaihto.

Vahingonkorvaus ja vastuun rajoitus

Myyjä ei vastaa asiakkaan virheellisestä käyttöopastuksesta tai muista myyjästä riippumattomista tekijöistä aiheutuvista kuluista tai vaurioista, eikä muistakaan välillisistä tai välittömistä vahingoista. Myyjän vastuu virheellisissä tuotteissa rajoittuu tuotteen korvaamiseen. Emme vastaa asiakkaiden meille lähettämistä rikkoutuneista tai kadonneista lähetyksistä.

Erimielisyydet

Osapuolten väliset erimielisyydet käsitellään Tampereen käräjäoikeudessa.